Dope D.O.D. + Drummakid

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

HOLD UP! Dope D.O.D. en DRUMMAKID bundelen hun krachten en gaan samen op TOUR! Daarbij komt Hoofddorp ook aan de beurt.

Dope D.O.D

Een show van rapgroep Dope D.O.D. staat garant voor een explosie van dikke, vette, vuige hiphop en trap. Ze staan tegenwoordig niet alleen in Nederland aan de top van de lijsten. Onlangs verkochten zij al huns shows in maar liefst 17 landen compleet uit!

In 2011 braken ze door met de monster-hit “What Happend” die ondertussen al meer dan 27 miljoen views heeft op YouTube. Ze zijn niet alleen succesvol, ze werken ook nog eens samen met Amerikaanse zwaargewichten als Redman en De Hiphopgroep Onyx. Hun nieuwe album ‘Shotguns in Hell’, die op 27 mei wordt uitgebracht, maakten zij volledig samen met Onyx.

DRUMMAKID

DRUMMAKID is zeker geen onbekende in de hiphopscene. Hij is ook wel bekend als de drummer van Typhoon, maar bracht vorig jaar zijn eerste solo EP “NewK!d!nClass” uit. Deze EP werd meteen een succes met zijn debuut single ” ZONIN”. Hij werd niet voor niks door Spotify benoemd tot één van de ‘Meest invloedrijke Nederlandse Artiesten onder de 25″. Eerder deelde hij het podium met artiesten als Akwasi, Ronnie Flex en Jayh. Dit najaar verwachten we de nieuwe EP “LOTCC” van DRUMMAKID!

Mis deze show niet! Stil staan is geen optie bij deze heren. Of je nou van rauw Hiphop of Wavy Trap houdt, zorg dat je aanwezig bent.

november 04 2017

Details

Date: 4-11-2017
Time: 20:45
Cost: €17
Evenement Categories: ,
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Podium Duycker

Raadhuisplein 5
Hoofddorp, 2132 TZ United States

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Duycker
Phone: 0235623310
Email:
Website: Visit Organizer Website