Onyx

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Rapgroep ONYX zal op 10 februari voor een exclusieve show naar Poppodium Iduna in Drachten komen.  De Amerikaanse formatie bestaande uit Sticky Fingaz & Fredro Starr staat al jaren bekend om hun goede liveshow en nemen die reputatie mee.
Na het succes van Ill Bill, Madchild en Snak the Ripper wederom een te gekke hip hop show gepresenteerd door Straight Up Hip Hop in Iduna! Turntablist en DJ Devastate (sonic dimention/Bakeliet Soundsystem) zal vandaag de avond hosten; oldskool hiphopheads en lokale helden The Arbees zullen de avond aftrappen. Ze zijn op het moment bezig met het maken van een nieuw album. Verwacht daarom ook veel nieuw materiaal van The Arbees met een sound die doet denken aan de HipHop die werd gemaakt in de jaren ’80 en begin jaren ’90.

Opgericht in 1990 te New York, maakt de groep ONYX in de jaren negentig faam met krachtige meesterwerken zoals de albums “Bacdafucup”, “All We Got Iz Us”  & “Shut ‘em Down”. Tracks waarop het onmogelijk is om stil te zitten als “Slam”, “Throw Ya Gunz” en “Last Dayz” zijn een groot succes bij de hardcore hiphopliefhebber. Het brengt ze zelfs naar de bovenste regionen van de charts. Bovendien zorgt de unieke rauwe sound van ONYX ervoor dat artiesten zoals Big Pun, DMX, Method Man en Raekwon graag met ze samenwerken.
Na een geslaagde samenwerking met het Duitse producers collectief Snowgoons dat in 2014 het album “Wakedafucup” opleverde brengt ONYX later dit jaar het nieuwe album “Shotgunz in Hell” uit wat een samenwerking is tussen het Nederlandse rapcollectief Dope D.O.D. en henzelf! Check hiernaast alvast de eerste clip van dit album “XXX”.

Al met al een fijne last minute hip hop boeking die je als echte fan niet mag missen!

februari 10 2017

Details

Date: 10-2-2017
Time: 20:00 - 23:55
Cost: €15
Evenement Categories: ,
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Iduna

Oliemolenstraat 16
Drachten, 9203ZN United States

Visit Venue Website