Top Notch presents James Watss Showcase

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De Amsterdamse zanger James Watss (21) bracht in november zijn debuut-EP uit bij Top Notch. De Patience EP is het resultaat van een maandenlange samenwerking en zoektocht naar de juiste sound en liedjes; een introductie van de veelzijdige eigenheid van dit jonge talent. De eerste single ‘Laten Gaan’ bereikte binnen no time 1 miljoen views op Youtube, daarna volgde de single ‘Girl’, beide clips geschoten op het eiland Curacao.

Paul Sinha is de eerste support act van de avond. Paul begon op jonge leeftijd met het schrijven van tracks. Eerst als rapper, maar de laatste jaren ligt de focus meer op zang. Zijn persoonlijke teksten combineert Paul Sinha (zeg: “sinna”) met dansbare muziek, die hij sinds enkele maanden zelf produceert.

Ook Amartey is support act. De 24-jarige Amartey won het talentenjacht ‘SuperSongDag’ bij FunX. Zijn track Nobody like you was FunX DiXte en hij was support act voor de internationale artiest Wizkid. Je kan zijn muziek het beste omschrijven als Afro beats met pop invloeden.

De derde support act van de avond is urban/pop zangeres Danéx, een van de meest belovende artiesten van Nederlandse bodem. Ze besloot in oktober 2015 naar Londen te verhuizen om aan haar carrière te werken en bracht een aantal maanden later haar meest succesvolle single ‘Put Your Hands On My Body’ uit. Nu werkt ze aan nieuw materiaal. De herkenbare verhalen, catchy melodie lijnen en sensuele warme stemgeluid zijn de kenmerken van Danéx.

januari 20 2017

Details

Date: 20-1-2017
Time: 19:30 - 23:00
Cost: €5
Evenement Categories: ,
Evenement Tags:, , , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Q-Factory

Atlantisplein 1
Amsterdam, 1093 NE United States

Organisator

Top Notch